Produse










Cumsecalculeaza.ro

Utilizarea vopselelor si colorantilor alimentari

Adeseori imi cereti sfat in privinta alegerii colorantului potrivit scopului dumneavoastra, pentru a putea alege din gama variata a colorantilor, cel care se potriveste cel mai bine aluatului, glazurii sau luciului pentru cozonac pe care il preparati. Din acest motiv, am decis ca in aceasta postare sa descriu pe scurt fiecare tip de colorant in parte, in functie de scopul utlizarii acestuia, pe baza experientelor noastre, a reactiilor clientilor, si a recomandarilor cofetarilor si ale celor pasionati de cofetarie. Speram ca in acest fel reusim sa va oferim cunostinte si modalitati de utilizare noi.

Citeste mai mult

Fursecuri de Paste cu vanilie

Am cautat o reteta de prajitura care se poate prepara rapid is este usor de ornat, in aceasta venindu-mi in ajutor o cunostinta draga pe nume Csóka Ildikó, care a impartasit cu mine o reteta din preferata sa carte de bucate. A preparat aceste fursecuri deja de mai multe ori, incercand decupatoarele cumparate de la noi chiar pe acestea.

Citeste mai mult

Turtă dulce – reţetă pentru aluatul de bază

Recomand tuturor această reţetă pentru aluatul de bază al turtei dulci, pentru orice ocazie. Reteta am primit de la Dna. Kenyeres Anikó.

Citeste mai mult

Reteta de turta dulce pentru forme de copt 3D si glazura regala

Sunt foarte putine prajituri precum turta dulce, care se potriveste pentru orice ocazie, poate fi decorata in nenumarate feluri, avand astfel in permanenta ceva nou. Cu formele de copt 3D veti putea intotdeauna pregati niste cadouri sau ornamente speciale unice din turta dulce. Modalitatile de utilizare ale formelor de copt 3D sunt nelimitate, depind doar de imaginatia dumneavoastra.

Citeste mai mult